Tietoa meistä

Filosofia valkoisen esiliinan takana

Maukasta ruokaa arkeen ja juhlaan sekä juhlavaan arkeen!

Meillä Pitopalvelu Mahat Pinkeäksi -yrityksessämme palvelumme on korkealuokkaista sekä laadukasta. Paras palkintomme on asiakkaiden tyytyväisyys. Teemme kaikkemme jotta olemme odotuksiesi arvoinen ja vielä enemmän.

Arkisin mukaan voit ostaa herkullisia lounasannoksia, salaatteja, itsetehtyä leipää, pullaa, jälkkäreitä, pizzaa sekä muita vaihtuvia herkkuja. Lounas valikoimamme vaihtuu päivittäin. Jokaiselle siis löytyy mieleinen annos. Annoksemme ovat saaneet kehuja kokonsa ja makunsa puolesta ja meillä on takeena, että maku sisältyy hintaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia ruokalistallemme niin ole ystävällinen ja kerro niistä meille.

Tilauksesta valmistamme suolaiset ja makeat herkut niin illanistujaisiin, saunailtoihin kuin myös suurempiin perhejuhliinne. Kuten esimerkiksi voileipäkakut, täytekakut, piirakat jne.

Tervetuloa keskustelemaan miten voimme valloittaa mahdollisimman suuren osuuden vatsastasi!

Kesä viikonloppuisin murua rinnan alle tarjoaa grillivaunumme, josta kulmakunnan parhaat burgerit ynnä muut grilliherkut (jollei jossain oo parempaa?) Valmistamme muun muassa lihapiirakat alusta loppuun saakka itse. "Kun maku ratkaisee".

Palveluihimme kuuluu myös astia/kalusto vuokrausta sekä erillaiset ulkotapahtumat, meiltä löytyy muun muassa iso makkaragrilli, paellapannut sekä soppatykki josta muonaa jopa 600 nälkäiselle.

"Tahdomme valloittaa mahdollisimman suuren osuuden vatsastasi joka päivä."